Nyheter

2017 - 02 - 01  Ny webshop på vår site som förenklar för dig. Vi har betydligt fler produkter i shopen. Kontakta oss om ni saknar något eller letar en speciell produkt. Vi lägger upp nya produkter och specialprodukter på förfrågan.

2015 - 04 - 10  Programmering av kretsar. Snabbt och effektivt. Ni tillhandahåller programmet, vi hjälper er skaffa kretsen och programmera denna.

2013 - 12 - 15  Distribution av Super capacitors

2012 - 09 - 05  PCB Components utökar verksamheten med komponentdistribution av alla typer av komponenter. Skicka en förfrågan och vi lovar bäst pris, snabbast leverans även på mer ovanliga komponenter. Vi har bland annat fullsortiment från av komponenter.

2012 - 03 - 01  Components verksamhet uppstartad som tillhandahåller alla typer av komponenter samt mönsterkortslaminat med positiv fotoresist för dig som vill tillverka egna mönsterkort. Alla mönsterkortslaminat kan måttbeställas efter önskemål.

2011 - 09 - 20 
Ny mer avancerad utrustning för tillverkning av mönsterkort i drift. Vi tillverkar allt från enstaka kort till småserier.

2011 - 09 - 20  Skydda din telefonledning genom ett åskskydd som skyddar hela telefonnätet i huset ni bor. Installation sköter vi och efter det har ni ett mycket väl fungerande skydd och slipper dra ut telefonen för att undvika brand eller överspänningar. Klicka på "Åskskydd" knappen här till vänster.

2011 - 09 - 19  Försäljning av komponenter och elektroniktillbehör. Kontakta oss per e-post för med information eller förfrågan.

2011 - 09 - 15  Föredrag hålles på uppdrag av i princip vem som helst, läs mer genom att klicka på knappen Föredrag här till vänster.

2011 - 08 - 16  Förbered vintern med vår effektiva LED växtlampa, se länk i vänsterspalten eller klicka här

2011 - 06 - 20  Efter kunders omdömen har vi lyckats bli det priseffektivaste och tidseffektivaste serviceföretaget när det gäller reparationer av såväl bärbara som stationär PC datorer.

2011 - 06 - 17  Felsöker och reparerar fasta telefonsystem i villor. Hjälper er med kontakt till er operatör om så krävs och ser till att fel som ligger utanför ert hus blir åtgärdat så snabbt som möjligt.
Installerar även fler uttag eller flyttar på "första jacket" om ni vill ha modemet till datorn på "rätt plats" istället för datorn på "fel plats".

2011 - 06 - 15  Nu har vi service på följande områden,
IT, fast telefoni, TV, paraboler (installation och in justering), markbundna TV boxar, IP TV, reparation av LCD och LED TV.
Tveka aldrig kontakta mig så får ni snabb och effektiv service. Reser företrädesvis i hela Värmland men även övriga delar av landet samt har även ett distriktskontor i södra Stockholm.
Mejla genom att klicka här eller ring  070 - 333 67 34 (vardagar helst mellan 8 - 19, dock tillgänglig även övriga tider samt helger i mån av tid).

2010 - 10 - 02  Toner och bläckpatroner till väldigt förmånliga priser och fraktfritt vid beställning över 1000kr.

2010 - 09 - 25   Online shop öppnad, handla direkt och säkert i vår nya web-baserade shop.

2010 - 08 - 02    Vi utvidgar vår service med inställning av paraboler och TV antenner för digitala marknätet se länk på vår huvudsida om detta. Detta då stor efterfrågan på just dessa tjänster finns. 

2010 - 03 - 20    Fullskalig egenproduktion av mönsterkort från laminat till färdig produkt är nu igång.

2010 - 01 - 28    Vi har påbörjat en uppbyggnad av lager i Värmland av samtliga produkter och kommer inom kort presentera priserna inklusive moms och fritt vårt lager i svenska kronor. Vårt mål är att ha alla produkter på lager och leverans så snabbt som möjligt. Givetvis är avhämtning av alla våra produkter möjlig dock gäller förskottsbetalning då vi inte hanterar kontanter på vårt lager. Ni väljer dock vilket ni vill, leverans direkt till er från vårt Hong Kong lager eller via svenska lagret. Priserna skiljer sig då produkter från Hong Kong ej omfattas av svensk moms utan detta påförs eventuellt vid leverans till er som kund. 

2009 - 11 - 13    Vi har efter forskning och framsteg tagit steget att tillverka och kvalitetssäkra det laminat vi använder för tillverkningen av mönsterkort. Helt egen produktion av laminat som successivt kommer övergå till en del av vår verksamhet. Vi arbetar med färskt material och på detta sätt erhåller vi bästa möjliga resultat. Vi har nu slutit kedjan från att köpa in färdigt laminat som direkt körs i tillverkning så tillverkar vi laminat av rena kopparskivor som vi framställer korten på. Vi gör det genom en helt ny metod. Grundmaterialet, FR4 glasfiberlaminatet med olika koppartjocklek är samma som tidigare. Dock har det varit svikande kvalitet på våra inköpta laminat med positiv respektive negativ fotoresist pålagd vilket inte är acceptabelt från vår sida då lagren varierar från laminat till laminat. Då fattades beslutet att lägga på detta lager själva och det har vi nu genom olika tester och processer lyckats med och därigenom höjer vi kvalitén ytterligare ett steg och genomför hela processen själva och är oberoende av en tredje parts leverantör. Vi kommer dock inte sälja vårt egna producerade laminat utan enbart använda det för egen tillverkning då processen hur vi gör är helt ny och vår egen.

2009 - 07 - 30    Online service, kontakta oss direkt när vi är online genom att klicka på "Live Support". Där kan ni få snabba svar på era frågor, dock inte genomföra beställningar. Dessa måste alltid skickas in per e-mail. Vi kommer finnas tillgängliga på olika tider på dygnet och har ingen bestämd öppet tid för denna tjänst. Det är helt avgiftsfritt att live chatta med en tekniker hos oss.

2009 - 06 - 06
    Påbörjad försäljning av elektronikkomponenter, se hemelektronikshopen för mer information.

2009 - 03 - 10   
Ny kaputrustning installerad för ännu bättre precision av mönsterkort.

2009 - 01 - 05    Hemelektronikshopen öppnad
Samtliga varor skickas från tillverkare i Fjärran Östern direkt till er som slutkund. Priserna är angivna i € (Euro). Vid beställning räknas detta om till SEK och ni får ett e-mail om vilket pris som gäller och en e-faktura som ska vara betald innan varan skickas från våra tillverkare. Se betalningsvillkor för mer information om detta.

2008 - 07 - 21
Ny borrutrustning har installerats vilket underlättar och förbättrar borrningar.

2008 - 01 - 30
Vi har idag installerat ny produktionsutrustning vilket kommer medföra en betydligt snabbare service för er som kund. Vi finns i Karlstad och är ett antal personer som växlar om med att utveckla vår kunskap och erfarenhet inom elektronikområdet till privatpersoner.

Privatpersoner har sällan haft möjligheten att kunna anlita seriösa yrkesprofessionella personer att utföra tillverkning av kretskort i liten eller större skala till rimliga priser. Vi har idag sett över våra priser och bytt debiteringssystem. Nu betalar ni som kund inte längre för ett specifikt mått, istället använder vi ett pris per kvadratcentimeter. På detta sätt kan ni själva snabbt räkna ut vad kostnaden blir. Den kostnad vi angivit på förstasidan avser tillverkning av ett kretskort. Vill ni ha fler än ett ligger priserna annorlunda och för att inte göra det för komplicerat för er som potentiell kund så ber vi er att kontakta oss så får ni svar inom 24 timmar på era frågor.

Är ni i behov att ett kretskort på kort varsel så är det inga problem alls.
Om ni har en färdig layout skickar ni den till oss som en bilaga till ett e-mail. Skulle ni vara osäkra på måtten så ordnar vårat datorsystem det hela så det blir korrekt.
Oavsett vad det är för dag och tid så kan vi med omedelbar verkan tillverka det kort ni önskar. Är det väldigt brådskande med tillverkningen så råder kontant betalning vid avhämtning hos oss alternativt då vi levererar kortet till er. Kontakta oss för leveranskostnader. Vi kan tillverka och leverera kretskort inom hela Värmland mot en kostnad som ni får en uppgift på i förväg av oss.

Vid normal beställning så skickas kretskorten senast ett dygn efter ordern är lagd mot postförskott till er. Ni kan också betala i förskott. Kontakta oss för mer information om detta. Så fort betalningen är registrerad tillverkas kretskortet och skickas efter en optisk granskning med omedelbar verkan till er.

Önskar ni hämta det färdigtillverkade kretskortet går det alldeles utmärkt. Efter det att ni fått en bekräftelse på att ordern är mottagen och tillverkningen påbörjad och det gäller ett eller ett fåtal kort så kan hämtning ske efter en timme.

Observera att vi som arbetar med detta gör det som en fritidssysselsättning i huvudsak åt privatpersoner. Givetvis är även företag välkomna att höra av er om intresse skulle finnas.

I och med vår nya utrustning har vi en kapacitet på 20 kretskort per timme. 
Hoppas att ni som kund uppskattar det vi gör och kan erbjuda er. 

Är i dagsläget den enda tillverkaren av kretskort åt privatpersoner som arbetar med samma fasta pris dygnet runt årets alla dagar. Tack vare vår expertkompetens inom området är vi övertygade om att ni kommer vara mycket nöjda såväl med resultatet av vår tillverkning och den service vi tillhandahåller.

Kontakta oss gärna när som helst på dygnet. 

Varmt välkomna som kund till oss !

© PCBManu.com      2008 - 2012